Nederlands

nederlands

EXPOSITIERUIMTE EN KUNSTGALERIE

Een beeldend kunstenaar en en-plein-air schilder die werkt als kunstenaar in Utterbyn stad vlakbij Torsby, Värmland. Hier ligt mijn atelier en expositieruimte met een kunstgalerie. De natuur geeft mij het licht, de kleur en de inspiratie, dat vrede en harmonie in mijn creativiteit brengt.
Ik heb verschillende solo-en groepstentoonstellingen gehad.
Mijn werken werden gepresenteerd in, bijvoorbeeld, de gemeente Karlstad en in meerdere kunstcollecties.
Ik ben een lid van de Värmland Associatie voor Kunstenaars (Värmland Artists’ Association).

KUNSTTENTOONSTELLINGEN

Als u zou willen om mij en mijn atelier ”Rönningen” te bezoeken, neemt u eerst contact met mijn op om uit te vinden of ik thuis ben.

DE GESCHIEDENIS VAN MIJN KUNST ATELIER

Het gebouw heeft een zeer lange geschiedenis, er diende als de eerste school in de stad Utterbyns rond jaren1800/1900.

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit E45 volgt u de borden ”Hagfors” en ”Ekshärad” rond 1 kilometer ten noorden van Torsby, dan volgt u de borden Utterbyn en rijdt 2 kilometer vooruit. U gaat Sahlströmsgården passeren, die zal aan de rechterkant liggen, met inbegrip van het hek van de kunstenaar en de hotels. Blijft u nog 500 meter verder rijden en slaat u rechtsaf
bij het bord dat op ”Ateljé Rönningen” wijst. Blijft u nog 200 meter rijden en slaat u linksaf bij het bord ”Ateljé Rönningen”, rijdt u verder een paar honderd meter op deze weg
en u bent er. Op de webpagina www.hansolsson.com is er ook een zeer goede kaart, of kunt u Google Maps gebruiken door het invoeren van zoekopdracht ”Hans Olsson, Utterbyn”.
CONTACT   Ubent van harte welkom, enmet vriendelijke groeten!

 

Gilla på Facebook!